vuurkompas magic you make.jpg

2 daagse sjamanistisch altaar

Een spiegel van de ziel. Een persoonlijk altaar geef je vorm vanuit je ziel. Alles wat jij op je altaar plaatst is een weerspiegeling van wat er diep binnenin jouw leeft. Wat wil jij uitnodigen in je leven, wat mag meer en meer vorm krijgen in en om je heen?

Sjamanisme is een ceremoniĆ«le manier van leven. Een persoonlijk altaar is zo’n vorm die sjamanisme praktisch en tastbaar maakt. Hoe meer je je bezighoudt met sjamanisme te integreren in je leven, hoe meer je altaar tot leven komt. Het is je krachtplek, maakt je intentie helder en versterkt je manifestatie kracht. Dit altaar herinnert jou aan je plaats is in deze wereld en verstevigd deze.

Tijdens deze dagen krijg je praktisch toepasbare oefeningen om je altaar verder uit te breiden of om ermee te gaan beginnen.

Deze dagen vallen rondom het jaarfeest Imbolc. Het is de periode dat in de aarde de planten zich weer voorbereiden voor de groei en bloei van het voorjaar. Met dit jaarfeest maken we de verborgen krachten wakker. Het is deze natuurlijke kracht waarmee we in verbinding zijn en waar we gebruik van mogen maken om onze persoonlijke groei te stimuleren.

We zullen samen het domein van de ziel induiken doormiddel van sjamanistische oefeningen, creatieve vormgeving en bekrachtigen van voorwerpen die voor jou van betekenis zijn.

Waar: Koffietuin in Oudelande

Wanneer: 13 & 14 februari 2021

Kosten: 235 euro pp incl 2 x lunch, koffie/thee en verbruiksmaterialen

Aanmelden: samanthamaranus@gmail.com