vuurkompasoppepper banner.jpg

Healing

Sjamanistische healing

Het medicijnwiel en de technieken van de inca sjamanen worden in deze sessies gebruikt. Doordat het energielichaam wordt behandeld wordt deze ontdaan van energieën die jouw welzijn en gezondheid negatief beïnvloeden. Je leven krijgt hierdoor een andere wending. Waar je eerder moeite had om de verandering(en) door te zetten merk je nu dat je dit veel makkelijker gaat en je verandering van gedrag blijvend kunt toepassen. Dit brengt je naar heelheid en zorgt ervoor dat je nieuwe delen in je leven kunt integreren.

Het is mogelijk dat een langere periode van sessies nodig is.  Hoe jij reageert op deze sessies en de aard van de klachten bepalen de duur van dit healing proces.

Munay Ki inwijdingen

De Munay Ki, het ondergaan van de 9 inwijdingen, zal je lichtend energieveld reinigen en ontdoen van de psychische slib die door trauma’s in het verleden in je aura zijn achtergebleven. Meer lezen over deze inwijdingen https://vuurkompas.nl/munay-ki-inwijdingen/

Voor iedereen die naast de reguliere zorg ook een energetische benadering wil voor zijn gezondheid en welzijn

Acces bars
De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, daardoor wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Behandelovereenkomst kinderen

Behandelovereenkomst