Vuurkompas VK-SITEheader2000x9022 zonder tekst.jpg

Healing

Sjamanistische healing

Het medicijnwiel en de technieken van de inca sjamanen worden in deze sessies gebruikt. Sjamanistische sessies brengen, door behandeling van het energielichaam, ontlading en organiseren je binnen en buitenwereld weer terug naar balans.

Eigenlijk is het niets anders dan de balans herstellen op vele lagen van je mens zijn. Verander je iets in de energie die in en bij je lichaam hoort dan zul je dat opmerken op fysiek en emotioneel niveau en in de wereld om je heen.

Afhankelijk van je klacht of vraag is een korte of langere periode van sessies nodig. De inzichten en verandering van gedrag die je verkrijgt zijn door deze sessies makkelijker blijvend te integreren. Het is belangrijk zorg te dragen voor jezelf om deze processen te laten doorwerken op weg naar een hernieuwd evenwicht waarin je gezond en gelukkig kunt zijn.

Planten en kruiden worden ook ingezet om je te ondersteunen in je healingsproces.

Maak je afspraak via de Contact pagina

Ontvang een sjamanistische sessie op afstand 

Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen? Is de afstand te ver? Nav een videocall kunnen we een sjamanistische sessie op afstand inplannen. Plan je afspraak en ontvang de sessie in je eigen huis!

Munay Ki inwijdingen

De Munay Ki, het ondergaan van de 9 inwijdingen, zal je lichtend energieveld reinigen en ontdoen van de psychische slib die door trauma’s in het verleden in je aura zijn achtergebleven. Meer lezen over deze inwijdingen https://vuurkompas.nl/munay-ki-inwijdingen/

Voor iedereen die naast de reguliere zorg ook een energetische benadering wil voor zijn gezondheid en welzijn

Behandelovereenkomst kinderen

Behandelovereenkomst