vuurkompasoppepper banner.jpg

Healing

Kennismaking gesprek 

Kom jij voor een kennismaking gesprek bij Vuurkompas dan ga je een korte reis maken door jouw energetische  kaart.
Ik mag dan voor een uur jouw gids zijn die samen met jou je vragen in kaart brengt.
Zo kun jij ontdekken of dit de route is die je nu wilt nemen en of dat bij Vuurkompas is.
Kosten voor een uur: 55 euro

Sjamanistische healing

Door het gebruik van technieken van de inca sjamanen word je energielichaam opgeschoond. Door deze healing sessies laat je trauma los en kunnen allerlei energieën die jou gezondheid negatief beïnvloeden transformeren. Wanneer de energie is verwijderd kunnen verandering van gedrag veel gemakkelijker bij je blijven en toegepast worden en brengen je naar genezing. Je gaat je heelheid terugvinden en dat zorgt voor een andere wending in je leven en het blijft niet alleen bij het terughalen! Je maakt ook een reis om het nieuwe deel in je leven te kunnen integreren.

Tarief sjamanistische sessie vanaf €90 

kindertarief (vanaf 8 jaar) €65

Het is afhankelijk van de aard van de klachten en de reactie op deze sessie(s). Het is dan ook mogelijk dat er meerdere sessies nodig zijn over een langere periode. Wil je meer weten over deze sessies stuur je vraag naar info@vuurkompas.nl of bel met Samantha Maranus 06 39579506

Voor iedereen die naast de reguliere zorg ook een energetische benadering wil voor zijn gezondheid en welzijn

Acces bars

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, daardoor wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Kosten acces bars sessie zijn €80  

kindertarief €45

Behandelovereenkomst kinderen

Behandelovereenkomst