wie ben ik

Ik ben Down to earth en heb het vermogen meegekregen om energetische rommel te kunnen zien en opruimen (lees; een poetsbeurt, voor je gedachten, lijf, hoofd en je hart). Niet voor niets is mijn interesse voor opleiding en training meer gericht op het energetische en spirituele  vlak.

Aangenaam, ik ben Samantha Maranus, 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Na 9 jaar individuele coaching te hebben gegeven aan kinderen kwam de wens om juist met alle leeftijden te werken. Mijn interesse voor eeuwenoude rituelen is nog meer gegroeid toen ik Peggy Dylan ontmoette tijdens een vuurloop. Uiteindelijk ben ik opgeleid door Peggy om zelf vuurlopen te verzorgen.

Ik ontdekte dat werken met de vuurloop binnen mijn coachsessies diepgaande veranderingen opleverde bij de kinderen en ook ouders. In 2017 heb ik de beslissing genomen om verder te werken als empowermentcoach waarin ook de vuurloop een belangrijke plek inneemt. Ik heb afgelopen jaren heel wat ‘trucjes'(lees; opleiding, cursus en training) geleerd en ze hebben me één heel belangrijk ding laten zien. Als ik mijn intuïtie ruim baan geef in coachgesprekken, begeleiding, energetische behandeling dan komen antwoorden, richting en inzicht vanzelf en slaan de spijker op zijn kop.

Mijn coaching kan omschreven worden als kort, krachtig, levensveranderend en tot in de kern. Uniek is het niet want vuurlopen en energetisch werk wordt al eeuwen gedaan. Uniek is het wel als het gaat om de mix van hedendaagse coachtechnieken, oude wijsheid en mijn vermogen om je door een wirwar aan energetische rommel heen te loodsen.

Inspireren, leren en doen. Is het tijd om je energetische rommel op te ruimen en voorbij te gaan aan wat je nu beperkt? Welkom bij Vuurkompas, ik vertel je graag meer hierover.

ik 3ik 2ik 1

Het vuurkompas is aangesloten bij de NFG – nederlandse federatie voor de gezondheidszorg. Deze kan u (kosteloos) helpen wanneer u een klacht heeft. U komt dan in contact met vertrouwenspersoon Theo Splinter. Meer info op de website van de NFG