vuurkompaswaterval.jpg

wie ben ik

Een Zeeuw, moeder van 2, vrouw van Erik en de eigenaresse van Vuurkompas.

Zolang als ik op de wereldbol ben weet ik niet beter dan dat de energie van mensen, dieren en de natuur altijd mijn aandacht hebben.

Als kind was dat best weleens lastig en als puber wilde ik daar al helemaal niets over kwijt. Ik heb heel hard mijn best gedaan om dit als jong volwassene in de doofpot te stoppen en vooral te houden.

Nou, mijn vuur doofde zeker. Dat krijg je als je niet bereid bent om echt in de spiegel te kijken, jezelf te waarderen maar ervoor kiest om jezelf klein te maken en jezelf gek, vreemd en raar te vinden. Waarom? ‘I see dead people’ zei ooit dat lieve kleine jongetje in de film The sixth sense, nou leg dat maar eens uit aan je film maatjes van die avond……

Het avontuur ging door. Ik ging op weg om weer beter te worden. Tjonge, wat een reis. Diepe dalen, hoge pieken en iedere keer weer iemand die een stuk met me mee ging op deze reis naar herstel en een comfortabel lichaam.

En nu….nu heb ik mijn energie terug, gezondheid, mijn balans én ik blijf mezelf uitdagen. I love it!

Mijn ervaringen in het leven zijn een verhaal, mijn verhaal. Via vuurkompas mag ik anderen inspireren, motiveren en uitdagen om naar zichzelf te kijken en te onderzoeken wat hen gevangen houdt.

Niets in het leven is zeker. Wat wel een constante factor is, is verandering. Wees nieuwsgierig, ga op zoek en vind iemand die een tijdje jouw gids mag zijn en je voorbij (jouw) grenzen laat gaan.

Het kompas dat ben jij! Zo nu en dan is het handig om een gids te vragen waarmee je nieuwe gebieden gaat verkennen. Kun je ook meteen vragen hoe je je reisbepakking zo licht mogelijk inpakt.

Zoek je nog een gids of wil je je reisbepakking eens onder de loep nemen? Wees welkom bij Vuurkompas. Ik vertel je graag over de aanpak van Vuurkompas.