Basic training

Het pad van sjamanisme en Munay Ki nodigt je uit om met integriteit en een diep respect voor al het leven, te leven. Hierin ontdek je innerlijke wijsheid en kracht en deze te gebruiken voor jezelf, je omgeving en de aarde.

De sjamanen hebben prachtige rituelen zoals de initiatie in de Munay Ki. Deze reeks van 9 rituele inwijdingen zijn gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de Q’ero sjamanen van de Andes.

Deze initiaties nodigen je uit om innerlijke wijsheid en kracht te ontdekken. Je leert loslaten wat je niet langer dient, en je gaat je openstellen voor nieuwe mogelijkheden van genezing en groei.

Deze inwijdingen zijn ontworpen om ons energieveld te zuiveren en versterken. Ze verbinden je met een lijn van genezers en wijzen die voor jou kwamen, en die jou helpen jouw ware potentieel als medeschepper van onze wereld te realiseren.

Met elke stap op dit pad, groeit jouw vertrouwen in de wijsheid die in en om je heen leeft.

Deze fundamentele kennis uit het inca sjamanisme wordt in deze basic training gedeeld zodat jij een dieper gevoel van vrede, zelfrespect, en een onwankelbaar vertrouwen in je eigen kracht en mogelijkheden kunt ontwikkelen.

Tijdloze rituelen en oefeningen zijn onderdeel van deze dagen en leren je dit energiemedicijn te gebruiken. Dit is dan ook een ervaringsgerichte training.


Start weer in januari 2025

Heb jij al een ronde meegedaan (voorheen jaartraining) en wil je graag nog een ronde meedoen om verder te verdiepen, dan is je deelname met 50 % korting. Interesse? Neem contact op.

Duur: 6 dagen verdeeld over 6 maanden

Voor meer info stuur je een bericht aan samanthamaranus@gmail.com Je ontvangt dan de welkomstbrief met verdere info, met een overzicht van alle data en hoe je jouw plek kunt reserveren.