vuurkompas kolen header 1800.jpg

Vuurlopen

Vuurlopen is een eeuwenoud ritueel dat nog steeds op verschillende plaatsen in de wereld wordt gedaan. Japan, Sri Lanka, India, Fiji eilanden en nu ook alweer een paar jaar in de provincie Zeeland!

Vuurlopen leert je om te gaan met weerstand en angst. Wat onmogelijk lijkt is toch mogelijk! De ervaring dat jouw lichaam veel meer aankan dan je denkt maakt de weg vrij om te doen wat je werkelijk wilt doen. Wat is er allemaal mogelijk?! De vuurloop laat je heel concreet ervaren dat dit meer is dan je denkt.

Wauw wat een avond was het gisteren, ik ben zó blij dat ik dit mocht meemaken! Alles bij elkaar vond ik het een prachtig ritueel. Ik voelde me heel erg verbonden met het vuur en ik was volledig in het hier en nu. Dat gaf me van top tot teen het gevoel dat ik niemand nodig heb, dat ik het zelf kan. Zo heb ik dat nooit eerder ervaren.
 
Ook het lopen zelf was magisch. Ik wilde lopen omdat ik mijn ruimte in wil nemen. Toen ik daar voor het pad stond, heb ik bewust besloten te lopen en heb ik letterlijk stappen richting mijn doel genomen. Onbeschrijfelijk hoe dat voelt! Het geeft me nu al zoveel kracht en ik voel me echt anders, aanwezig en vastberaden. De dankbaarheid die ik voel is onbeschrijfelijk.
Dankjewel aan jou en Anja, aan het vuur en de maan en aan iedereen die erbij was! Anoniem

Wat is er mogelijk:

  • Op aanvraag voor groepen
  • Individueel vuurlopen
  • Vuurlopen geïntegreerd in een coachingstraject
  • Geïntegreerd binnen een meerdaagse training / opleiding
  • Paar keer per jaar open vuurlopen @ de Kunstwei in Wolphaartsdijk

Wil jij graag een vuurloop aanvragen of meer informatie ontvangen, neem contact op! Ik hoor graag wat je wensen en vragen zijn https://vuurkompas.nl/contact-2/

Vrijdag 13 september 2019 Herfst vuurloop @ de Kunstwei