Je poetst toch ook iedere dag je tanden…

Anders gaat het niet goed met je gebit. Tja, zo simpel is het. We weten allemaal dat hygiëne belangrijk is.

Energetische hygiëne zijn we iets minder op gericht hier in het westen. Ergens in onze geschiedenis is dit op de achtergrond geraakt. De oude natuurvolkeren die hier ver voor ons leefden wisten hoe ze de krachten uit de natuur en de ‘onzichtbare’ wereld konden inzetten voor genezing, en ondersteuning van zichzelf en anderen.

Ons Licht Energie Veld dat ons hele lichaam omvat heeft veel informatie bij zich. Verhalen, kennis, geschiedenis, voorouderlijke trauma’s en voorouderlijke eigenschappen en talenten. Ga maar na wat de verhalen zijn die bij jouw familie horen en of de gedragspatronen die daaruit voort komen jouw helpen of juist belasten. Ook je eigen levenservaring ligt hierin opgeslagen, de fijne en de pijnlijke ervaringen.

Hoe dan ook, je kunt alle positieve kracht, eigenschappen en talenten van je voorouderen bewust uitnodigen om je nu te ondersteunen en helpen, kennis die verborgen ligt in jouw LEV wakker te maken en ballast die aanwezig is op te ruimen.

Er is dus minder aandacht voor en daardoor draag je stiekem misschien best wat ballast(zware energie) met je mee. We zijn gewoon vergeten om zo nu en dan energetisch poetsbeurt te doen.

Niet voor niets zijn er zoveel mensen met SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten) Ze ontstaan dus ook in het LEV. Breng je daar een verandering aan dan volgt het lichaam vanzelf.

Is het tijd voor jou om energetische ‘rommel’ op te ruimen of een verfrissend energetische poetsbeurt? Lees dan hier meer

Groet,

Samantha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *