Energetisch archief

Archief: •plaats waar (meestal oude) documenten opgeslagen en verzameld worden

Nou, dat lijf van ons kan er ook wat van! Je lijf slaat van alles op. Wat als je je lijf nu eens bekijkt als een archief. Wat wil je vinden? Welke kennis zit erin? Welke boeken of documenten zijn het (her)lezen waard? 

Heel oude boeken kun je niet zomaar uit een kast trekken, dat doe je met aandacht want anders valt het boek uit elkaar. (lees: oude pijn en vervelende ervaringen vragen een zachte aanpak) Scheuren in het papier waardoor je soms mag raden wat er staat? ( geduld, aandacht en tijd nodig om bij de oude wijsheid te komen) Maar goed, genoeg over de papieren versie even terug naar het lijf.

In ons archief, onze cellen, ons hele systeem zit een enorme wijsheid opgeslagen. Wil je daar gebruik van maken dan kun je gewoon op zoek in je lijf. Volg je gevoel! Klinkt weer zo lekker simpel en wollig, tja het is toch echt zo. We zijn zo gewend om altijd maar dat hoofd de boventoon te laten voeren dat we vergeten om alles te benutten van onze nek tot onze tenen. Kan zijn dat dit een heel avontuur voor je is of je juist heel gemakkelijk afgaat. Hoe dan ook, gebruik je lijf en de energie!

Er zijn veel verschillende manieren om je energetische archief te raadplegen, bijv.:

  1. Heb je een vraag waar je maar geen antwoord op vindt, trek je schoenen aan en nodig jezelf uit om de antwoorden in je wandeling tegen te komen. Zeg maar een soort bos google 🙂 Het werkt echt! Tenminste als je die criticus( in je hoofd of in real life) even thuislaat
  2. Maak een vuurtje, ga erbij zitten en staar in de vlammen. Zorg goed voor je vuur zodat het een tijdje blijft branden. Dan neem je een oude krant of ander papier, verzamelt natuurlijke materialen (of je hebt dat voordien al gedaan zodat je niet bij je vuur weg hoeft) zoals bloemen, takjes, steentjes en wat je maar mooi vindt. Maak een soort boeketje/pakketje en stop je vragen, intentie erin, doe het in het vuur en voel! Jaja, daar is ie weer, voelen!!!! En dan duikt er direct iets op in je hoofd, of niet, of dagen later begint het bij je binnen te stromen in gedachten.
  3. Doe eens een detox kuur. (Doe dat het liefst wel met begeleiding)  Het maakt je lichaam lekker schoon en je ruimt ook emotionele balast op. Een detox maakt ruimte zodat jij verder het archief in kunt om kennis te vinden die je nog ergens op de plank had staan.

Genoeg mogelijkheden om je energetisch archief te raadplegen. Heb je hulp nodig om ’teksten’ te ontrafelen, wil je het ‘stof’ van de planken halen, het juiste ‘document’ vinden, zoek dan naar een energetisch werker die jouw kan helpen met je vraag. Succes!!

Hartelijke groet,

Samantha Maranus

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *