Minder denken, meer weten

vuurkompas raam zitten

Je voelt iets? Je lichaam reageert op iets en je weet niet wat het is. En jawel, daar gaat je hoofd. Wat is dat toch? Ik heb dat wel meer. Zou ik hooggevoelig zijn? Komt alles bij me binnen? Help! En nu?! Ik voel( misschien ook wel zie) van alles en ik vind het eng.

Minder denken zorgt ervoor dat jij meer weet. Hoe dan?

Dat is simpel. Energie waarnemen! (lees; emoties, energieën zien als kleuren, gedachten die vanuit het niets opduiken, overledenen zien etc) Het is ok voor jou of niet. Wanneer dit niet zo is raak je gestrest, bang of blijf je maar overdenken. Sommige mensen zijn zich heel gewaar van energieën om zich heen. Met energie kun je gewoonweg iets in beweging brengen. Het is er en je kunt het gebruiken. Er is zoveel om je heen wat je op een heel andere manier informeert dan hoe je gewend bent om geïnformeerd te worden. Hoe deze informatie naar je toe komt staat buiten logica. Dat is gek want dat kan toch niet? Of wel? Ben je er bang voor dan blijf je er over denken. Hoe zit het nou? Stel je jezelf  ervoor open dan heb je een helder weten. Minder denken, meer weten…..

Ieder mens heeft de capaciteit om met energie(ën) te werken. Als jij ervoor openstaat om meer te ontdekken neem dan contact op met Vuurkompas. Jij weet meer dan je denkt……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *