Diep duiken in onbalans

Op zoek naar balans, evenwicht, wikken en wegen, wel of niet, ieder mens is het liefst in balans. Dan ben je fit, vrije valgelukkig, heb je veerkracht, werkt je lichaam naar behoren en heb je levensgemak.

Ben jij altijd in balans? Ik niet! Dan ga ik op onderzoek uit. Door diep in dat gevoel van onbalans te duiken ontdek ik de meest mooie inzichten en lessen die ik kan leren om juist weer sneller in balans te komen. Het is een beweging, een richtingaanwijzer. Om nou meteen te roepen YES!! ik ben uit balans dus ik ben in beweging, ik kom vooruit, mwah, niet echt. Het is soms heel intens, vervelend en geduld hebben met onbalans is ook zo’n dingetje. Daar zit meteen de sleutel naar een soepel verloop van een periode met onbalans.

Let je extra op gezond eten, voldoende rust, slaap, beweging en luister je naar je lijf dan vind je vanzelf het ritme dat weet wat balans is. Hoe vaak ik eigenlijk wel weet wat er nodig is en het toch niet doe kan ik al niet meer op twee handen tellen. Whoops! Lessen geleerd inmiddels kan ik je vertellen.

Hoe zou het dan zijn om altijd in balans te zijn? Lijkt mij best wel saai om eerlijk te zijn. Dat je een periode van onbalans sneller kunt doorleven vind ik dan wel weer een fijn idee. En jij?

Bij Vuurkompas kun je de weg naar balans met geduld en aandacht versnellen. Opgelet! Veel beweging, avontuur en diep duiken, anders is het ook zo saai 😉

Warme groet,

Samantha

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *